DAMOLA

DAMOLA

(1) What’s your Name?
 
Ans: My name is Akindamola Akinfolarin.
 
(2) For those hearing of you for the first time, how would you describe yourself as an artist?
 
Ans: Am a Afro hip-hop artist/song writer/Rapper.
 
(3) How long have you been involved in making Music?
 
Ans: Have been into music professionally 3years.
 
(4) How did you get into Music? And what inspired you to take music seriously?
 
Ans: I got into music listening to conscious music as a hobby. A whole lots of friends inspired me to be serious.
 
(5) Where do you get Inspiration for your Music?
 
  Ans: My inspiration comes from God first and the situation of things around.
 
(6) Are you signed to a record label?

 Ans: Am not signed to a label.
 
(7) What is life like as an UpComing Artist?
 
Ans: Life as an upcoming artiste is cool though challenging because you have to hustle hard.
 
(8) Have you done an album yet? If no, have you got any project you’re working on at the moment?
 
Ans: I don’t have an album yet but currently working on it.
 
(9) What is it about you that sets you apart from other artists?
 
Ans: Am different from other artist because of my creativity.
 
(10) What has been the highlight of your career so far?
 
Ans: My first single enjoyed a massive airplay on raypower.
 
(11) If you had to work with one person in the industry, who would it be and why?
 
Ans: I would love to work with wizkid he is creative.
 
(12) Besides music, what other activities do you participate in?
 
Ans: I like sports.
 
(13) Name 3 songs that we would expect to find on your iPod or Music Player?
 
Ans: The 3 songs you will find on my ipod Fela, 2pac, 2face.
 
(14) What are your biggest challenges?
 
Ans: My biggest challenge is financing my self.
 
(15) Where do you see yourself five years from now?
 
Ans: Five years from now I will be great doing music.
 
(16) What is your opinion of the current state of Nigerian music?
 
Ans: Nigeria music has really gone places.
 
(17) Any plans to expand across Africa and the world?
 
Ans: Yes, I will expand my music to other parts of Africa and the world.
 
(18) What is the greatest thing about working in the music industry? And what would you change if you had the opportunity?
 
Ans: The greatest thing working in the industry is gaining experience and exposure. I would change discrimination in the industry.
 
(19) Throughout your career so far, what’s the best advice that someone has given you? And what advice would you give to fellow UpComing artists?
 
Ans: The best advise is don’t give up on your career. I will give the same to other artist.
 
(20) What do you think about what the “Alaba Hits” company is doing for all the upcoming artists, promoting their music?
 
Ans: Alaba hits company promoting up-coming artist is a good idea that gives hope to the common man.
 
(21) And last but not least, where can your fans get your music?
 
Ans: You can download my song by following the link below http://picosong.com/9fqg

Edit

One thought on “DAMOLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *