EFIZZLE (NEW)

Efizzle

EXPLODE (XL2LETTERS FEAT. EFIZZLE)

(1) What’s your Name?

Ans: My name is Efehi Idahoise, Efizzle is my stage name

(2) For those hearing of you for the first time, how would you describe yourself as an artist?  

Ans:  Well…..I’m an R&b/Pop artist, whose aim is touching lives through music; giving them hope, joy, etc…plan to take gospel music to the next level……

(3) How long have you been involved in making Music?

Ans: Started singing at the age of six…..but went professional 2010…

(4) How did you get into Music? And what inspired you to take music seriously?

Ans:  Hmmmm…..music for me has always been a passion and can’t really say this is how I got into music per se…..

(5) Where do you get Inspiration for your Music?

Ans:  Hmmmm…..My number one inspiration is God…Also my environment…..

(6) Are you signed to a record label? 

Ans: NO

(7) What is life like as an UpComing Artist?

Ans: Honestly it hasn’t been easy….it is because of my passion for music and my calling, that I am still in the industry…..

(8) Have you done an album yet? If no, have you got any project you’re working on at the moment?

Ans: Still working on the album….Should be out soon….Was recently featured in a song called Explode by Xl2letters which people loved….Have a single out called;God is good and presently working on a song called I see the light and plan on featuring Eben on the song….It should be out soon….

(9) What is it about you that sets you apart from other artists?

Ans: Excellence and originality……

(10) What has been the highlight of your career so far?

Ans: Hmmmm….Well….still working on my album, and have had some performances…..

(11) If you had to work with one person in the industry, who would it be and why?

Ans: Honestly, always loved Detrick haddon and in Nigeria it would be Joe praize….Cos you could feel their passion and love for God in their music….

(12) Besides music, what other activities do you participate in?

Ans: Well……I am also a personal brand manager, fashion consultant and picture model……

(13) Name 3 songs that we would expect to find on your iPod or Music Player….

Ans: Impossible by Da Truth, Red by Detrick Haddon, Ready aim by Mali music….

(14) What are your biggest challenges?

Ans: Hmmmm…..I guess being given the right platforms and finance sometimes…

(15) Where do you see yourself five years from now?

Ans: Well… by God’s grace….I should be accomplished in my career, ministry and life by then…

(16) What is your opinion of the current state of Nigerian music?

Ans: Hmmm….I feel they are doing a good job, but it could be better….

(17) Any plans to expand across Africa and the world?

Ans: Yeah…Definitely….Don’t regard myself as just a Nigerian artist…..Cos my music is not just for Nigeria, but the world…..

(18) What is the greatest thing about working in the music industry?And what would you change if you had the opportunity?

Ans: Well…as a gospel musician it has always been about spreading the good news and that I would say is my greatest. Hmmmm….What I would do would be to draw a baseline of equality between gospel songs and other genres of music out there cos most gospel musicians are not really given the opportunities others get.

(19) Throughout your career so far, what’s the best advice that someone has given you? And what advice would you give to fellow UpComing artists? 

Ans: The best advice I would say anyone has given me would be to be myself and not try to be like anyone else…..My advice would be to keep the fire burning and not to give up……

(20) What do you think about what the “Alaba Hits” company is doing for all the upcoming artists, promoting their music?

Ans: I think Alaba Hits is doing a beautiful job, making our music heard….

(21) And last but not least, where can your fans get your music?

Ans:www.facebook.com/iamefizzle,www.reverbnation.com/efehii1, twitter:@iamefizzle

General Info

Artist Name
efizzle
Home Page
http://www.reverbnation.com/efehii1
Genres
Christian/Gospel / Gospel R&b / Gospel pop

Contact Info

Location
Lagos, NG

Efizzle is a contemporary gospel r&b singer who plans to take gospel r&b to the next level..

Edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *