LERIXX NOVA

LERIXX NOVA

(1) What’s your Name?

Ans: My name is lerixx Nova (Real name:Albert Ebiuwe )

(2) For those hearing of you for the first time, how would you describe yourself as an artist?  

Ans: I will say a happily talented personality

(3) How long have you been involved in making Music?

Ans: 3 years now

(4) How did you get into Music? And what inspired you to take music seriously?

Ans: Getting into music for me was like waking up from dream to real world..

(5) Where do you get Inspiration for your Music?

Ans: Basically.. it started from d world of hiphop Buh now,it comes from all parts of my body

(6) Are you signed to a record label?  

Ans: Precisely No

(7) What is life like as an UpComing Artist?

Ans: Simply put, a world of struggle in my opinion

(8) Have you done an album yet? If no, have you got any project you’re working on at the moment?

Ans: No album yet neither project also.

(9) What is it about you that sets you apart from other artists?

Ans: Its my ways and aim of making music. passing that message across (reasonable mostly)

(10) What has been the highlight of your career so far?

Ans: The much love shown to me even as an underground artiste

(11) If you had to work with one person in the industry, who would it be and why?

Ans: Obviously Davido and reason is that He’s music spirit inner him sidelining d fact that I am a big fan of him.. He’s good.

(12) Besides music, what other activities do you participate in?

Ans: Besides music,I just into acting and also a like-to-be model

(13) Name 3 songs that we would expect to find on your iPod or Music Player

Ans: They are; Something” Monalisa” and rapically”

(14) What are your biggest challenges?

Musically,being able to still stand for.the talent inside me. financially,well.. survival is prior to everyman so yeah.. am Stoll breathing *smiles*

(15) Where do you see yourself five years from now?

Ans: A kingdom of music where I am likely to be king lol.. simply saying a more better life for me and my music particularly

(16) What is your opinion of the current state of Nigerian music?

Ans: Well emmm… Nigerian music to me,is more commercial/afro pop music and less hip-hop (talking rap)

(17) Any plans to expand across Africa and the world?

Ans: A lot of plans expanding across Africa and the world every artiste certainly would that.

(18) What is the greatest thing about working in the music industry? And what would you change if you had the opportunity?

Ans: I’ll say the greatest thing is the love from friends,family and fans. much respect to God. and if I am to change anything,it will be the method of promo, marketing and sell outs

(19) Throughout your career so far, what’s the best advice that someone has given you? And what advice would you give to fellow UpComing artists?  

Ans: To see the worst in every music I make so I can do more better each day as it goes by and to fellow upcomings,well… I will give them the same advice I was given.

(20) What do you think about what the “Alaba Hits” company is doing for all the upcoming artists, promoting their music?

Ans: I think alaba hits s doing something greatly positive and beneficial for upcoming artiste. This,i’ll describe as a platform to be heard out there

(21) And last but not least, where can your fans get your music?

Ans: Fans can easily get my music of facebook,my page www.facebook.com/lerixxworld4u and offcourse hulkshare @ www.hulkshare.com/lerixx
ote from Royal Bird
http://bit.ly/Notepad_Pro

General Info

Band Members
Lerixx,Xmack,Djan
Artist Name
Lerixx
Home Page
http://www.reverbnation.com/lerixx
Active Since
02/11
Genres
Rap / hiphop rap / rap rnb

Contact Info

Location
lagos, NG

Born 24th november,Albert Ogogome Ebiuwe,popularly known as “Lerixx” hails from the streets of warri,Nigeria.A native of the urhobo culture,Born in festac town,Lagos state and raised up in warri,Delta state,where His passion for music came into reality.He’s a rapper,singer,song-writer and hopefully looking forward to production real soon.

Edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *