LEXXIE (NEW)

Lexxie Sound Boy

ALABA HITS INTERVIEW QUESTIONS:

(1) What’s your Name?

Ans: My real names are Alexander Famous But Popularly Know As Lexxie

(2) For those hearing of you for the first time, how would you describe yourself as an artist?

Ans: Am an R&B/Afro Pop Singer

(3) How long have you been involved in making Music?

Ans: Been A while but started up professionally last year

(4) How did you get into Music? And what inspired you to take music seriously?

Ans: I grew up around Music My Father was a Disc Jockey In his young Age so It Runs In The Blood

(5) Where do you get Inspiration for your Music?

Ans: I Listen to a lot of sizzla kolonji, jimmy clef, UB-40 and Fela Kuti

(6) Are you signed to a record label? 

Ans: Not Really

(7) What is life like as an UpComing Artist?

Ans: Difficult Cause we all have a major problem which is low fundings

(8) Have you done an album yet? If no, have you got any project you’re working on at the moment?

Ans: No Album yet but working on a Lot of stuffs which i cant disclose for now

(9) What is it about you that sets you apart from other artists?

Ans: My Music Is Very Unique and i have a secret talent people dont really know. I also Produce lol

(10) What has been the highlight of your career so far?

Ans: Very Good Been Working With a couple of people from Durella to waje and so on.

(11) If you had to work with one person in the industry, who would it be and why?

Ans: hmmm That would be Sound Sultan He’s one of my mentor.

(12) Besides music, what other activities do you participate in?

Ans: As i said earlier i also produce music have current works with Some top naija artiste

(13) Name 3 songs that we would expect to find on your iPod or Music Player?

Ans: hmmm Damian Marley,August Alsina and Myself

(14) What are your biggest challenges?

Ans: the fact of doing it all by myself

(15) Where do you see yourself five years from now?

Ans: I would be everywhere like Air lol

(16) What is your opinion of the current state of Nigerian music?

Ans: Very Good and impressing

(17) Any plans to expand across Africa and the world?

Ans: Sure. Global domination is the motive

(18) What is the greatest thing about working in the music industry?And what would you change if you had the opportunity?

Ans: lol that would be the fortune. i would love to create more ears to upcoming acts

(19) Throughout your career so far, what’s the best advice that someone has given you?And what advice would you give to fellow UpComing artists? 

Ans: That would be to stick to my style and never go out my comfort zone. they should keep working and always pray

(20) What do you think about what the “Alaba Hits” company is doing for all the upcoming artists, promoting their music?

Ans: Great. haven’t seen anytime like dis

(21) And last but not least, where can your fans get your music?

Ans: they can follow me on twitter @deycallmelexxie

Edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *