NAXIS DG (NEW)

NAXIS DG

NaXis DG (ADESUWA)

ALABA HITS INTERVIEW QUESTIONS:

(1) What’s your Name?

Ans: NAXIS DG

(2) For those hearing of you for the first time, how would you describe yourself as an artist?

Ans: NEXT BEST THING TO THE MUSIC INDUSTRY.

(3) How long have you been involved in making Music?

Ans: HAVE BEEN SINGING SINCE IN THE CHURCH CHOIR SINCE I WAS 13YEARS OLD, BUT MY FIRST OFFICIAL SINGLE AS AN ARTIST WAS 2011.

(4) How did you get into Music? And what inspired you to take music seriously?

Ans: HAVE BEEN A MUSIC LOVER SINCE I WAS A CHILD AND NEVER KNEW I WOULD TAKE IT SERIOUS TODAY. MUSIC FOUND ME & GAVE ME PEACE OF MIND.

(5) Where do you get Inspiration for your Music?

Ans: INSPIRATIONS COMES FROM GOD & FROM MY EVERYDAY LIVING. EVERYTHING THAT HAPPENS AROUND ME AND TO ME. BUT WHEN I HEAR A GOOD BEAT AM TURNED ON TO THE TUNE

(6) Are you signed to a record label?

Ans: I DON’T HAVE A RECORD DEAL, BUT AM WORKING WITH DIFFERENT TEAMS & LABELS FOR CONTINUITY.

(7) What is life like as an UpComing Artist?

Ans: ITS NOT EASY, BUT BECOS OF THE PASSION I HAVE TOWARDS MUSIC, I SPEND MY TIME AND MONEY ON IT.

(8) Have you done an album yet? If no, have you got any project you’re working on at the moment?

Ans: I HAVE AN ALBUM ON ITUNES, GOOGLE PLAY & MANY OTHER DIGITAL SALES MARKET & AM ALWAYS HAVING 1 PROJECT OR THE OTHER EVERY NOW AND THEN.

(9) What is it about you that sets you apart from other artists?

Ans: AM NOT FAKING MY ACT.

(10) What has been the highlight of your career so far?

(11) If you had to work with one person in the industry, who would it be and why?

Ans: ASA, BECAUSE I LOVE HER VOCALIST & A GUITARIST.

(12) Besides music, what other activities do you participate in?

Ans: AM INTO FASHION

(13) Name 3 songs that we would expect to find on your iPod or Music Player

Ans: R.KELLY, GYPTIAN, NAXIS DG

(14) What are your biggest challenges?

Ans: MONEY

(15) Where do you see yourself five years from now?

Ans: AROUND THE WORLD

(16) What is your opinion of the current state of Nigerian music?

Ans: I APPRECIATE THE NIGERIA MUSIC INDUSTRIES, BUT I THINK SOMETHING ARE STILL MISSING & I BELIEVE AM THAT SPECIAL “ONE”

(17) Any plans to expand across Africa and the world?

Ans: I HAVE LOTS OF PLANS, BUT PLANS DON’T WORKOUT WITHOUT FUNDS

(18) What is the greatest thing about working in the music industry? And what would you change if you had the opportunity?

Ans: WHEN I HAVE OPPORTUNITIES, I WILL GIVE A LOT OF ARTIST CHANCES.

(19) Throughout your career so far, what’s the best advice that someone has given you? And what advice would you give to fellow UpComing artists?

Ans: IF YOU FEEL WHAT YOU DO, DONT GIVE IT UP FOR NO REASON.

(20) What do you think about what the “Alaba Hits” company is doing for all the upcoming artists, promoting their music?

Ans: SINCERELY FROM MY HEART, I APPRECIATE THIS ONE. IT HAVE NOT HAPPEN TO ME WITH ANY ALABA CAMPANY. ITS MY PLEASURE SIR.

(21) And last but not least, where can your fans get your music?

Ans: ITUNES, GOOGLE PLAY, SPOTIFY & MANY MORE.

NaXis DG (GBEDU RELOADED)

NaXis DG (I’M HOT)

Edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *