YOUNG DON (NEW)

Young Don

(1) What’s your Name?

Ans: Am Young Don but my real name is Onyeka Eluagu

(2) For those hearing of you for the first time, how would you describe yourself as an artist?  

Ans: Im actually a rapper who is into hiphop ,afropop,dancehall,afrobeat and does singing at times.

(3) How long have you been involved in making Music?

Ans: Started professionally 3 to 4 years.

(4) How did you get into Music? And what inspired you to take music seriously?

Ans: I Would Say So many Great Artistes inspired me but i was really a music fan who cant go a day without listening to music,but i took it serious when i noticed i can actually rap

(5) Where do you get Inspiration for your Music?

Ans: I get inspired by any thing thats good and nice,inspiration can come from anything maybe my life ,peoples life,nature and more , i recently dropped this Ebola Awareness Song and that was inspired by Ebla victims, so inspiration can come from anywhere..

(6) Are you signed to a record label? 

Ans: Nope im currently on my own,doing good stuffs..

(7) What is life like as an UpComing Artist?

Ans: I would say its so hard ,paying bloggers to upload on sites, paying to perform in some big events just to get your name up, its so hard but we getting there..

(8) Have you done an album yet? If no, have you got any project you’re working on at the moment?

Ans: I dropped a 10 tracks mixtape last year

(9) What is it about you that sets you apart from other artists?

Ans: I’m unique, I’m coming with my own style of music which i dont think any artiste does, I’m just me basically.

(10) What has been the highlight of your career so far?

Ans: Hmm doing radio interviews,performing in big stages and my music been played in uganda,SA,UK, USA, kenya,Ghana, Zambia and co ,big up to the djs supporting..

(11) If you had to work with one person in the industry, who would it be and why?

Ans: I think davido for now because he is actually doing it big now ,doing soldout concerts and winning so many awards, that’s amazing…

(12) Besides music, what other activities do you participate in?

Ans: I’m still a student but i organize events too.

(13) Name 3 songs that we would expect to find on your iPod or Music Player 3 ???

Ans: Thats so small but Jcole born winner, Nas Ghetto dream , my story by krept and konan too

(14) What are your biggest challenges?

Ans: I dont think i have one

(15) Where do you see yourself five years from now?

Ans: I see myself as a world star

(16) What is your opinion of the current state of Nigerian music?

Ans: Its growing ,more nice music production , the videos are awesome ,its growing…

(17) Any plans to expand across Africa and the world?

Ans: Yes sure ,probably world tour after my album

(18) What is the greatest thing about working in the music industry? And what would you change if you had the opportunity?

Ans: I can make music to address some stuffs ,like ghetto crime , political crime too…

(19) Throughout your career so far, what’s the best advice that someone has given you? And what advice would you give to fellow UpComing artists? 

Ans: Be unique, dont copy people and dont compete with anybody, just doing your thing and work hard..

(20) What do you think about what the “Alaba Hits” company is doing for all the upcoming artists, promoting their music?

Ans: They are doing nice job, big up to them..

(21) And last but not least, where can your fans get your music?

General Info

Band Members
Young Don
Artist Name
Young Don
Home Page
http://www.reverbnation.com/coolyoungdone
Active Since
01/11
Genres
Rap / Rap / HipHop

Contact Info

Location
Lagos, NG
Manager
CdKing And Okolie Sly

Dominic Onyeka aka Young Don is a Young Talented Young Rapper And Singer Who Beleves So Much In Himself…Join His Fanpage For More

Edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *